Hem » Blogg » Tips till kvinnliga löpare

Arkiv

Kategorier

Tips till kvinnliga löpare

Att springa kan vara påfrestande för de flesta av oss. Som kvinna så kan det vara mer påfrestande med två bröst som konstant rör sig i takt med vårt löpande. Det gäller att se till så att behagen har det bra under tiden man är ute i löpspåret. En bra sportbehå kan naturligtvis hjälpa till att hålla dina bröst på plats.

Förminska brösten

Alla är vi olika och så även storleken på brösten. Om man tycker om att springa så kan det vara ett besvär om man tycker att man har för stora bröst. Det kanske inte finns en sportbehå i världen som kan hjälp att hålla dessa på plats. Kanske du har funderat på att minska dina bröst. Det kan för många vara tungt och inte alls praktiskt med allt för stora bröst och genom att minska dessa så kan man få en mycket bättre livskvalité. Med en mer normal storlek på brösten så fungerar det med sportbehå och löpningen.

Bekvämt i löpspåret

Då våra bröst inte består av några muskler som helt utan bara vävnad så blir det som två helt egna organ med ett eget liv när vi ger oss ut i löpspåret. Det finns ingen fast struktur i våra bröst utan det rör sig lite hur som helst när vi springer. Har man en normal bröststorlek så kan en sportbehå fungera för att hålla de på plats. För att kunna röra på sig i den takt man vill så får man prova sig fram till vilken typ av behå som passar bäst. Det gäller att man är bekväm i löpspåret som kvinna och kan fokusera på sin löpning. Med brösten på plats så kan man ge sig u för att springa.