Hem » Blogg » Hitta sköna underkläder

Arkiv

Kategorier

Hitta sköna underkläder

Något som vi gärna vill är att hitta sköna underkläder, något som är bekvämt och som håller saker och ting på plats. Det är inte det lättaste att hitta rätt storlek när det kommer till att välja BH och många väljer helt fel storlek när det just kommer till bysthållare.

Det finns några knep som du kan kolla på när du provar din nästa BH, som du redan vet så finns det i alla storlekar så det gäller att hitta någon som passar perfekt. Det första du kan kolla är om bandet bak på ryggen ligger i en vertikal linje, glider bysthållaren upp så är omkretsen för stor. Om axelbandet glider av så kan det vara för att kupan är för stor. Det kanske går att åtgärda med att strama åt bandet så det sitter åt, men oftast så kan det vara att du måste ha en BH med mindre kupa.

Har du en för lite kupa så riskerar du att få dubbla bröst då det inte riktigt får plats och vill gärna pysa ut på sidorna. Om du får en för stor glipa mellan bröstet och själva BH:n så kan det vara att du har axelbandet för löst eller att du kanske måste gå ner en kupstorlek. Att få märken av axelbandet har inte med att du har för stora bröst utan mest troligt för att den omkretsmått som din BH har inte stämmer. Det finns en del fällor som man lätt faller i när man ska köpa bysthållare, så ta dig tid och kolla upp vad som passar dig bäst. En BH ska hjälpa dig att bära bysten och att då hitta rätt modell och storlek kommer att göra skillnad.